btw aan/uit

Professioneel advies

Bekijk hout bij ons op locatie

Lokaal hout van de Veluwe

Ook kwart maten leverbaar

Houthandel Hattemerbroek

Bent u op zoek naar een houthandel van hoge kwaliteit in de omgeving van Hattemerbroek? Dan kunt u stoppen met zoeken. Fasna Hout is gevestigd tussen Hattemerbroek en Vaassen, in Epe. Onze zagerij biedt zowel Douglas- als Eikenhout, duurzaam geproduceerd. Met onze focus op de lokale markt garanderen wij materialen van de hoogste kwaliteit. Fasna Hout is toegewijd om te voldoen aan al uw houtbehoeften met een sterke nadruk op persoonlijke service en maatwerk.

Houthandel Hattemerbroek
Assortiment van houthandel Hattemerbroek

Assortiment van houthandel dichtbij Hattemerbroek

Van het stevige en geliefde Douglas hout tot het elegante eiken, u vindt gegarandeerd wat u nodig heeft bij onze houthandel nabij Hattemerbroek. Plan een bezoek en ervaar zelf de superieure kwaliteit van onze producten. We hebben ook een breed scala aan schuttingen en bieden daarnaast bevestigings- en montagematerialen zoals schroeven en complete dakbedekkingspakketten inclusief EPDM, lijm, en kit. Voor isolatieoplossingen voor binnenshuis kunt u ook bij ons terecht.

Maatwerk bij lokale projecten

Omdat elk project uniek is, leveren we hout dat speciaal is gezaagd om naadloos aan te sluiten bij uw individuele eisen. Deze service bieden we dicht bij Hattemerbroek. Of u nu een particulier bent met een persoonlijk project of een bedrijf met een groot bouwplan, wij zijn er om te ondersteunen. Voor alle projecten leveren we hout tot 11 meter lang, zodat we elke uitdaging aan kunnen.

Maatwerk houthandel Hattemerbroek
Diensten houthandel Hattemerbroek

Diensten van houthandel voor Hattemerbroek

Staat u op het punt een bouw- of constructieproject te beginnen in Hattemerbroek? Het kiezen van het juiste materiaal is cruciaal voor het succes van uw project. Of u nu een klein tuinhuis wilt bouwen of een omvangrijk bouwproject plant, onze uitgebreide kennis en brede assortiment zorgen dat u altijd de juiste materialen en ondersteuning vindt. Heeft u extra hulp nodig bij de constructie? Wij bieden hulp bij het plaatsen van de basisconstructie (de zware balken), zodat u zich kunt concentreren op de afwerking! Geen enkel project is te klein of te groot; we vinden altijd een passende oplossing. Vanuit onze zagerij in Epe leveren we precies gezaagde balken voor de bouw van schuren, overkappingen en dakkapellen. Fasna Hout staat garant voor topkwaliteit en nauwkeurigheid bij ieder project.

Advies voor bouwprojecten door houthandel nabij Hattemerbroek

Ervaart u problemen met uw bouwproject of weet u niet welk hout het beste past bij uw specifieke toepassing? Aarzel niet om contact op te nemen; wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring en bieden betrouwbaar, gepersonaliseerd advies. Onze deskundigen begeleiden u van het beginontwerp tot de voltooiing van uw project. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden, om ervoor te zorgen dat uw project succesvol en vlot verloopt.

Advies houthandel Hattemerbroek
Duurzaam houthandel Hattemerbroek

Duurzaam en betrokken in Hattemerbroek

Zoekt u een partner die niet alleen levert, maar ook waarde hecht aan duurzaamheid en lokale betrokkenheid? Fasna Hout biedt duurzame houtoplossingen voor Hattemerbroek. Wij zetten ons in voor het gebruik van ecologisch verantwoord hout uit duurzaam beheerde bossen en zijn trots op onze toewijding aan duurzaam ondernemen, wat we delen met elke plank die we leveren.

Contact

Wilt u met ons in contact komen?

Locatie

Koepad 21
8161RX, Epe

Wij werken alleen op afspraak. Wij vinden het erg vervelend als je voor een dichte deur komt te staan. Bel of stuur een berichtje of wij aanwezig zijn.

Scroll naar boven