btw aan/uit

Professioneel advies

Bekijk hout bij ons op locatie

Lokaal hout van de Veluwe

Ook kwart maten leverbaar

Houthandel Vaassen

Op zoek naar een kwalitatief goede houthandel in de buurt van Vaassen? Uw zoektocht is dan ten einde. Fasna Hout ligt, vanaf Vaassen 10 minuten rijden, in Epe. Onze zagerij biedt zowel Douglas- als Eikenhout, allemaal duurzaam geproduceerd. Met onze lokale focus leveren wij materialen van topkwaliteit. Bij Fasna Hout zetten we ons in om aan al uw houtbehoeften te voldoen, met de nadruk op persoonlijke service en maatwerk.

Houthandel Vaassen
Assortiment van houthandel Vaassen​

Assortiment van houthandel nabij Vaassen

Van de robuuste en populaire Douglas, tot de verfijnde eiken, u vindt altijd een oplossing bij onze houthandel dichtbij Vaassen. Maak een afspraak en kom langs. Zo kunt u de kwaliteit zelf zien en voelen. Ook voor schuttingen vindt u bij ons de oplossing. Daarnaast bieden we ook bevestiging -en montagematerialen. Denk aan schroeven of een heel dakbedekkingspakket met EPDM, lijm en kit. Voor de binnenkant hebben we isolatiemateriaal.

Maatwerk bij lokale projecten

Elk project is uniek en daarom bieden wij op maat gezaagde oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Onze houthandel biedt dit dichtbij Vaassen. Bent u nu een particulier met een persoonlijk project of een bedrijf met een groot bouwwerk, wij staan klaar om te helpen. Voor al uw projecten leveren wij tot 11 meter lange stukken hout, zodat geen enkele uitdaging te groot is voor ons.
Maatwerk houthandel Vaassen
Diensten houthandel Vaassen​

Diensten van houthandel voor Vaassen

Staat u voor de uitdaging om een bouw- of constructieproject te realiseren in Vaassen? De keuze van het juiste materiaal is zeer belangrijk voor het slagen van uw project. Wilt u nu een klein tuinhuisje bouwen of plant u een grootschalige constructie? Onze uitgebreide expertise en het brede aanbod zorgen ervoor dat u altijd de juiste materialen en ondersteuning vindt. Komt u handjes tekort? Dan helpen wij graag met het zetten van de onderbouw (de zware balken). Dan kunt u de afwerking zelf maken! Geen project is te klein of te groot, samen vinden we altijd een oplossing. Door onze zagerij in Epe bieden we op maat gezaagde balken voor complete bouw van schuren, overkappingen of dakkapellen, Fasna Hout garandeert topkwaliteit en precisie bij elk project.

Advies voor bouwprojecten door houthandel dichtbij Vaassen

Loopt u vast met uw bouwproject of weet u niet zeker welk hout het beste is voor uw specifieke situatie? Twijfel niet om contact op te nemen, wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring, zo voorzien wij u van betrouwbaar en gepersonaliseerd advies. Onze experts ondersteunen u vanaf het initiële concept tot de voltooiing van uw bouwproject. Wij zijn hier om al uw vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden, zodat uw project succesvol en soepel verloopt.

Advies houthandel Vaassen​
Duurzaam houthandel Vaassen​

Duurzaam en betrokken in Vaassen

Zoekt u een partner die niet alleen levert, maar ook waarde hecht aan duurzaamheid en lokale betrokkenheid? Fasna Hout biedt ook houthandel oplossingen voor Vaassen. Wij zetten ons in voor het gebruik van ecologisch verantwoord hout uit duurzaam beheerde bossen. Wij geloven dat duurzaam ondernemen belangrijk is voor de toekomst en we zijn trots dat we deze visie met elke geleverde plank hout kunnen delen.

Contact

Wilt u met ons in contact komen?

Locatie

Koepad 21
8161RX, Epe

Wij werken alleen op afspraak. Wij vinden het erg vervelend als je voor een dichte deur komt te staan. Bel of stuur een berichtje of wij aanwezig zijn.

Scroll naar boven